O nama

Istorijat

Društvo je registrovano 24. februara 2000. godine rešenjem Trgovinskog suda u Beogradu pod nazivom „DST-Revizija“ d.o.o. i među prvim je revizorskim kućama u Republici Srbiji koja poslove revizije i konsaltinga u lokalnim i međunarodnim okvirima obavlja već 24 godine.
Licencu za obavljanje poslova revizije br. 5/1-06-011/99-002 preduzeće je dobilo 14. decembra 1999. godine od Saveznog ministarstva za finansije Savezne Republike Jugoslavije, a nakon razdruživanja Republike Srbije od Republike Crne Gore dobijena je dozvola 15. aprila 2008. godine za obavljanje poslova revizije pod brojem 023-02-00115/2008-16 od Ministarstva finansija Republike Srbije. Društvo je od Ministarstva finansija Republike Srbije dobilo dozvolu za rad 8.7.2014. godine.
Društvo je 3. maja 2007. godine upisano u registar Komore ovlašćenih revizora Srbije.

Misija i vizija

Da pružanjem usluga najvišeg kvaliteta utemeljimo poverenje na finansijskom tržištu Srbije.

Sebe vidimo kao značajnog činioca u pružanju usluga revizije i drugih profesionalnih usluga koji će doprineti povećanju konkurentnosti i kvaliteta kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Društvena odgovornost

Sastavni deo naše poslovne filozije je povećanje društvene odgovornosti pružanjem podrške humanitarnim organizacijama („Prijatelji u nevolji„), udruženjima („Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Palilula, Beograd“), sportskim klubovima („Karate klub Budućnost, Beograd“, „Atletski klub Maraton mira – Vidovdan 99, Beograd„) i drugim osobama kojima je pomoć neophodna.